Tee mitä todella tahdot

Tee mitä todella tahdot -työpaja soveltuu monenlaisille yleisöille: työyhteisöille, yhdistyksille, vanhempainiltoihin.. Koulutusta on myös mahdollista muokata tietyn teeman ympärille (esim. vanhemmuus, omasta hyvinvoinnista huolehtiminen, stressinhallinta, esiintymistilanteet, opinnäytetyöt tai muut tavoitteelliset projektit jne).

Tässä koulutuksessa käydään lyhyesti läpi arvojen mukaisten tekojen merkitystä ihmisen hyvinvoinnille ja lähdetään nopeasti käytännön työskentelyyn. Osallistujat pääsevät ohjatusti miettimään, mitkä asiat heille ovat juuri nyt tärkeitä työssä tai muussa elämässä, valitsemaan niistä muutamia ja rakentamaan toimintasuunnitelman, jonka avulla he pääsevät kulkemaan itselleen tärkeää asiaa kohti. Tavoitteena on, että tilaisuuden päättyessä kaikilla on olemassa ainakin yksi konkreettinen askel, jonka he voivat ottaa kohti itselle tärkeä asiaa sekä taito tehdä vastaavia suunnitelmia itsenäisesti opittuja työkaluja hyödyntäen. Käydään myös läpi itselle tärkeiden asioiden tielle nousevia mielensisäisiä esteitä sekä keinoja tulla niiden kanssa toimeen.

Koulutus on mahdollista toteuttaa lähi- tai etätyöpajana tai itseopiskelukurssina

Tilaa koulutusuutiskirje

Lisää yhteystietosi, niin saat jatkossa tietoa alkavista HOT-matriisikoulutuksista ja muista koulutusuutisistani suoraan sähköpostiisi!