Mielen jumeista joustavuuteen: HOT-jatkokurssi

Mielen jumeista joustavuuteen -koulutuspäivä, Zoom

16.11. klo 8:30-15:30.

Koulutuspäivä on Huomaa ja valitse -taitopajan itsenäinen jatko-osa, jossa siirrytään HOT-matriisin rakentamisesta siitä saatavan tiedon hyödyntämiseen ja toimivien interventioiden rakentamiseen. Aiheina mm. työskentelyn kohteiden valinta, toimivien tavoitteiden rakentaminen, hyväksyntä ja keinoja tulla toimeen epämiellyttävien sisäisten tuntemusten kanssa sekä kroonisen negatiivisen ajattelun hoito. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle.

Voit osallistua koulutukseen, jos olet suorittanut Huomaa ja valitse -taitopajan tai omaat vastaavat perustiedot hyväksymis- ja omistautumisterapiasta. On myös mahdollista osallistua sekä Huomaa ja valitse -taitopajaan että Mielen jumeista joustavuuteen -jatkokoulutukseen tämän syksyn aikana alennettuun yhteishintaan.

Koulutuksessa käsitellään Mielen jumeista joustavuuteen: kuinka tulla toimeen epävarmuuden kanssa -teoksessa esiteltyjä menetelmiä.

Koulutuspäivän hinta:

30.9. asti 185 e
1.10. alkaen 195 e
HOT-koulutuspaketti: Huomaa ja valitse -taitopaja ammattilaisille ja Mielen jumeista joustavuuteen yhteishintaan 369 e (norm. 454 e).
Ovatko matriisitaidot päässeet ruostumaan? Ei hätää! Ennen koulutuspäivää on mahdollista osallistua HOT-matriisikertauskerralle 14.11. klo 12:30-14:30. Kertauskerran hinta on 49 e.Ilmoittaudu mukaan!

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Paikkoja on rajallisesti. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.10.

Tilaa koulutusuutiskirje

Lisää yhteystietosi, niin saat jatkossa tietoa alkavista HOT-matriisikoulutuksista ja muista koulutusuutisistani suoraan sähköpostiisi!