Huomaa ja valitse -taitopaja ammattilaisille: HOT-peruskurssi

Huomaa ja valitse -taitopaja ammattilaisille sopii kaikille ihmisten parissa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille. Sisältöä on mahdollista muokata kohderyhmän mukaan.

HOT-matriisi on käytännönläheinen hyväksymis- ja omistautumisterapian prosesseja hyödyntävä työkalu, joka taipuu monenlaiseen. Matriisi antaa sinulle ja asiakkaillesi helppotajuisen tavan jäsentää tilannetta sekä luoda toimintasuunnitelmia. Se on helppo oppia ja sopii käytettäväksi mm. terveydenhuollossa, sosiaalialalla, valmennustyössä, kouluilla ja työpaikoilla. Koulutuksen tavoitteena on tarjota opiskelijalle perustiedot hyväksymis- ja omistautumisterapian ja kontekstuaalisen käyttäytymisterapian periaatteista ja antaa osallistujalle riittävät taidot lähteä soveltamaan HOT-matriisia omassa työssään. 

Koulutus voidaan järjestää yhteisenä koulutuspäivänä tai itseopiskeluna. Molempiin on mahdollista yhdistää konsultatiivista työnohjausta tukemaan menetelmän käyttöönottoa.

Tule mukaan koulutukseen!

Ilmoittaudu täällä, mikäli haluat osallistua verkkokurssille ja toivot verkkolaskua tai sähköpostitse lähetettävää laskua. Tiedot käsitellään manuaalisesti ja saat laskun mahdollisimman pian. Kun suoritus näkyy, saat käyttäjätiedot kurssille sähköpostina.

Mikäli haluat maksaa maksukortilla ja saada pääsyn kurssille automaattisesti, voit tehdä sen kurssin esittelysivun kautta (klikkaa isoa matriisikuvaa alla).

 

Tilaa koulutusuutiskirje

Lisää yhteystietosi, niin saat jatkossa tietoa alkavista HOT-matriisikoulutuksista ja muista koulutusuutisistani suoraan sähköpostiisi!