Huomaa ja valitse -taitopaja ammattilaisille

Koulutus sopii kaikille ihmisten parissa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille. Sisältöä on mahdollista muokata kohderyhmän mukaan.

Auta asiakastasi onnistumaan! HOT-matriisi on käytännönläheinen hyväksymis- ja omistautumisterapian prosesseja hyödyntävä työkalu, joka taipuu monenlaiseen. Matriisi antaa asiakkaillesi helppotajuisen tavan jäsentää omaa tilannettaan sekä luoda toimintasuunnitelmia. Se on helppo oppia ja sopii käytettäväksi mm. terveydenhuollossa, sosiaalialalla, valmennustyössä, kouluilla ja työpaikoilla. Koulutuksen tavoitteena on opettaa osallistujat soveltamaan HOT-matriisia omassa työssään. 

Koulutus voidaan järjestää yhteisenä koulutuspäivänä tai itseopiskeluna. Molempiin on mahdollista yhdistää konsultatiivista työnohjausta tukemaan menetelmän käyttöönottoa.

Tule mukaan koulutukseen!

Täytä tähän tietosi, mikäli haluat osallistua verkkokurssille ja toivot verkkolaskua tai sähköpostitse lähetettävää laskua. Tiedot käsitellään manuaalisesti. Saat laskun mahdollisimman pian. Kun suoritus näkyy, saat käyttäjätiedot kurssille sähköpostina. Mikäli haluat maksaa maksukortilla ja saada pääsyn kurssille automaattisesti, voit tehdä sen kurssin esittelysivun kautta (klikkaa isoa matriisikuvaa alla).

 

Tilaa koulutusuutiskirje

Lisää yhteystietosi, niin saat jatkossa tietoa alkavista HOT-matriisikoulutuksista ja muista koulutusuutisistani suoraan sähköpostiisi!