Mielen jumeista joustavuuteen

Kuinka tulla toimeen epävarmuuden kanssa

Rohkaiseva teos ohjaa katkaisemaan liiallisen ajattelun noidankehän.

Pyörivätkö ahdistavat ajatukset loputonta kehää mielessäsi? Kärsitkö vitkastelusta? Tavoitteletko täydellisyyttä? Taustalla voi olla vaikeus sietää elämän epävarmuutta, mikä jumittaa etsimään varmuutta ja turvaa toiminnan sijaan.

Käytännönläheisen teoksen lukuisat harjoitukset auttavat tunnistamaan mielen jumeja ja pääsemään niistä irti. Emme voi poistaa elämän epävarmuutta, mutta murehtimisen sijaan voimme oppia sietämään sitä ja rohkaistua ottamaan askeleita kohti merkityksellistä elämää.

Aiemmin julkaistuja Mielen jumeista joustavuuteen -teemaan liittyviä itseopiskelukursseja verkossa. Linkit aukeavat uuteen välilehteen.

Takaisin tähän hetkeen: Maksuton ankkurointiharjoituskurssi

Huomaa ja valitse -taitopaja ammattilaisille: Haluatko ottaa hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä käyttöön asiakastyössäsi? Huomaa ja valitse -taitopajassa käydään hyväksymis- ja omistautumisterapian teoriapohja läpi pähkinänkuoressa ja lähdetään sitten harjoittelemaan HOT-matriisin käyttöä (sisältää kurssin Tee mitä todella tahdot). Kurssin tavoitteena on, että sen suoritettuaan osallistujalla on valmiudet alkaa soveltaa matriisia omassa työssään.

Tee mitä todella tahdot: Kaipaatko apua oman tilanteen kartoitukseen HOT-matriisin avulla? Tee mitä todella tahdot -kurssilla paneudutaan itselle tärkeiden asioiden kirkastamiseen ja rakennetaan HOT-matriisi askel askeleelta.

Materiaalipankki

Kärsitkö epävarmuusallergiasta? Lataa tästä epävarmuusallergiatesti!

Voit ladata Mielen jumeista joustavuuteen -kirjaan kuuluvat materiaalit omaan käyttöösi! 

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin pääset materiaalipankkiin: